Afganisztán emberi arca

Mindannyiunk fejében él egy kép a haderő uralta Afganisztánról, a robbantásokról és a terrorról. Kiváltságosak voltunk, hogy bepillanthattunk az afganisztáni emberek mindennapjaiba és megörökíthettük néhányuk portréját. Reméljük, hogy a képek amiket már ismersz, összeolvadnak majd az itt látottakkal és gazdagítják a Hindukus országáról alkotott véleményedet. - Lukas és Salome Augustin


Kapcsolódó bejegyzések:
Khadak
180° Dél

5 thoughts on “Afganisztán emberi arca

 1. Ez a video túl egyértelműen szirupos.
  vagyis
  Ez a video egyértelműen túl szirupos.
  tehát
  Hatásvadász.

  Az afgán viszonyokról találtam nemrégiben egy korrekt összefoglalót, valami magyar katona követte el, nem most, hanem még az ezredforduló (cca. 2001) körül, mégis benne van minden, ami egy fenntarthatatlan, örökké háborúskodó, és (ITT A LÉNYEG) mégis szabad világot jellemez.
  Mert az afgánokat nem igázták le, sem a katonák (próbálkoztak britek, oroszok, amcsik, stb.), sem az éhezés, sem a zord körülményeknek nem sikerült megtörniük őket.
  Egyszerűen megedződtek és bizonyos szintig ellenállóak lettek mindenre. Megvan ennek a maga ára, a hullahegyek, a kegyetlen törzsi törvények és hasonlók, de megvan a haszna is, családok, gyermekek, túlélés.

  Kicsit a saját jövőnkre asszociáltam belőle.

  Vallási perceink következnek: Az apokalipszis rossz! Küzdjetek ellene!

  1. Köszi a gondolatokat.

   A videót illetően pedig: igen, valóban szirupos. Baj? 🙂
   Nem akart tárgyilagos lenni, csak a híradókból áradó képet szerettem volna árnyalni vele. No meg szép, úgy önmagában is.

   1. Önmagában nem baj, ám ezen látszik, hogy azért készült, hogy a készítőjéről elmondhassuk, hogy milyen csudaklassz srác
    Hát nem az!
    A könnyező afgán férfit nem fogom neki soha megbocsátani! 🙂

 2. Azt hiszem almalevesnek nem a videoval van baja es nem is a keszitojevel. Hanem onmagaval. Koszi Tibor, hogy megosztottad velunk a videot.

Comments are closed.